Kreativa workshops

Vill du göra något kul, kreativt och annorlunda?

Jag skapar workshops som passar olika tillfällen, möhippan, barnkalaset, festen, kickoffen eller awn. Det finns oändligt många teman att välja på! Street art, upcycling fashion, smyckestillverkning, pyssel eller kanske något som du själv vill prova på? Jag sätter ihop temat utifrån dina önskemål. Jag leder workshopen och kan visa olika tekniker, inspirera och hjälpa er på vägen.

Det är kul att göra något med händerna, lära sig något nytt och hänga i ett kreativt sammanhang. Maila mig för pris och upplägg!

Tema street art

Alla deltagare får göra sin egen tavla med sprayfärg och pennor. Det är kul att gå lös med sprayfärg! Det här är en riktig kreativitetskick som passar både vuxna och barn.

TEMA STREET ART

Tema makramé

Jag visar dig grunderna och när du går hem så kommer du kunna göra allt från armband till amplar och ja till och med väskor! Den här workshopen kan jag anpassa efter ålder på deltagare, för barn från 5 år och uppåt.

TEMA MAKRAMÈ

Tema hårband

Hos mig kan alla sy, även de som inte kan sy. Jag visar hur du enkelt gör dina egna scrunchies eller hårband. Vi använder gamla och nya tyger. Den här workshopen kan anpassas även för mindre barn.

TEMA HÅRBAND
TEMA HÅRBAND

Tema smycken

Skapa dina egna smycken, med eller utan stenar, med eller utan päls. Jag bjuder på massor av inspiration och tips och trix för hur du hanterar polymerlera. Detta passar större barn, från 10 år och vuxna.

TEMA SMYCKEN
TEMA SMYCKEN

Tema upcycling

Jag visar hur du med enkla medel kan piffa upp dina gamla kläder, laga dina favoriter (istället för att slänga dem) eller sy nytt av gammalt. Jag anpassar svårighetsgraden och du behöver inte kunna sy för att vara med.

TEMA UPCYCLING

Välkommen med din bokning!

Detta är bara några av alla valbara teman, du får gärna komma med önskemål eller egna förslag. Maila mig för pris och förfrågan!