Hanverksmässan i Båstad

Eventuellt var det sommarens varmaste helg och det var inte bara i mitt tält som svetten lackade både här och där. Vi hade ändå superkul i min makraméworkshop på Hantverksmässan i Båstad. Norrvikens trädgårdar är bland det vackraste jag vet och mässan var ett proffsigt arrangemang från början till slut.

Jag vill påstå att jag hade det gladaste tältet, inte bara för att jag älskar vimplar och flaggspel utan för att det är så roligt att skapa tillsammans med andra.
Både små barn och vuxna lekte loss med mig och snörena. Alla gick därifrån med något de själva gjort, t ex armband, nyckelringar, amplar eller väskor.
Så här glad var jag, trots att det var över 30 grader varmt i skuggan. Piuh!
Jag sålde även några av mina andra alster, som t ex fantasismycken med päls, tändsticksaskar, hårband och armband.