Free Creation Friday

Det bästa med att vara frilans är att man har makt över sin egen tid och sina idéer. Free Creation Friday är ett exempel på hur det kan bli då.

Det hela gick ut på att jag skulle skapa vad som helst till vem som helt under en dag, GRATIS. Jag kom på idén på en måndag och dagen efter postade jag ett inlägg om Free Creation Friday på Instagram, Facebook och LinkedIn. Alla som ville vara med skickade in förslag på vad de ville ha skapat av mig. Sen lottade jag på torsdagen och jobbade med det förslag som vann under fredagen. Detta pågick i fyra veckor förslagen som kom in var allt från att skriva barnvisor till att sy kuddar och väskor till pepptavlor och smycken. Nedan ser ni vinnarna, och några av alla idéer som blev gjorda ändå.

Det var så många roliga förslag att jag inte gjorde bara de som vann lottningen utan fler ändå. Sista dragningen var förra veckan så jag är inte riktigt klar än, och jag kommer fortsätta göra fler förslag även om själva lotteriet är slut.